My language log is gone :(

Discuss technical problems and features here
AndyMeg
Yellow Belt
Posts: 72
Joined: Sat Jan 28, 2017 2:44 pm
Languages: Spanish (N), English (B2-C1), Japanese (A2-B1), Korean (Absolute Beginner)
Language Log: http://www.forum.language-learners.org/ ... =15&t=5354
x 80

My language log is gone :(

Postby AndyMeg » Sat Jan 28, 2017 6:17 pm

I'm new here. I didn't know that I had to wait for aproval before editing my language log and I corrected a spelling mistake I found there, but now the log is gone.
Could you help me to have it back?

Thanks.
1 x

User avatar
emk
Brown Belt
Posts: 1021
Joined: Sat Jul 18, 2015 12:07 pm
Location: Vermont, USA
Languages: English (N), French (B2+)
Just for fun (beginner): Middle Egyptian, Spanish.
Language Log: viewtopic.php?f=15&t=723
x 2888
Contact:

Re: My language log is gone :(

Postby emk » Sat Jan 28, 2017 7:48 pm

AndyMeg wrote:I'm new here. I didn't know that I had to wait for aproval before editing my language log and I corrected a spelling mistake I found there, but now the log is gone.
Could you help me to have it back?

I was able to save it! Check here.

It looks like you posted two separate copies of your language log, perhaps because the first one had to wait for moderation. Then I approved one copy and deleted the other, but maybe another moderator was doing the same thing, just the other way around. Anyway, your log has been saved!

All posts by new users have to be approved because otherwise the forum gets drowned in spam, I'm sad to say. :-( After three good posts are approved, we remove this restriction automatically.

And just a note for any other new users: Once a post has been submitted for approval, please be careful not to post it multiple times. Sometimes the moderators get confused trying to sort things out!
8 x

AndyMeg
Yellow Belt
Posts: 72
Joined: Sat Jan 28, 2017 2:44 pm
Languages: Spanish (N), English (B2-C1), Japanese (A2-B1), Korean (Absolute Beginner)
Language Log: http://www.forum.language-learners.org/ ... =15&t=5354
x 80

Re: My language log is gone :(

Postby AndyMeg » Sun Jan 29, 2017 12:00 am

Thanks a lot!!!!! :D :D :D

Yes, I posted it double because the first time I tought something went wrong with the first post. Then I discovered that it was waiting for aproval. And then, when it was aproved, I found a spelling mistake and tried to edit it.
2 x


Return to “Technical Support and Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests